Vakantie en Wachtdienst

Vakantie

Omdat wij artsen nu en dan eens nood aan vakantie hebben en wij de continuïteit van zorg willen garanderen, hebben wij, dr Stofferis en dr Vankeirsbilck beslist om in vakantieperiodes elkaar te vervangen.

Indien je vaste huisarts in vakantie is, kan je je bij een acuut probleem richten tot de andere arts.

Een vakantieperiode zal ruim op tijd bekend gemaakt worden zodat chronische zaken ( medicatie, papieren,…) door je eigen huisarts kunnen voorzien worden. Het is niet de bedoeling om voor die zaken in een vakantieperiode bij een collega-arts langs te gaan. Indien mogelijk vragen we je om op consultatie te gaan bij de vervangarts.

De vervangende arts zal je eigen huisarts achteraf op de hoogte brengen.

Dankjewel voor jullie medewerking,
Dr Laurens Stofferis
Dr Marieke Vankeirsbilck

Wachtdienst

WEEKWACHT

Als uw vertrouwde huisarts 's avonds of 's nachts niet bereikbaar is, dan kunt u de dokter met wachtdienst bereiken op het nummer 1733.

WEEKENDWACHT

Elke zaterdag, zondag en feestdag is het mogelijk om naar de huisartsenwachtpost te gaan. U kan er enkel OP AFSPRAAK terecht via het nummer 1733.

Er is samenwerking met lokale ziekenhuizen en spoedopnames. Indien nodig wordt u snel doorverwezen en krijgt u voorrang in het ziekenhuis. De wachtdienst levert uitsluitend noodbehandeling.

De Huisartsenwachtpost bevindt zich naast de dienst SPOEDGEVALLEN van AZ DELTA in RUMBEKE. Er is ruime parking voor de deur.

Als u zich niet kunt verplaatsen, kunt u tijdens het weekend een huisbezoek aanvragen via het centrale nummer: 1733