Artsen

foto Dr. Marieke Vankeirsbilck

Dr. Marieke Vankeirsbilck

Ik studeerde af als huisarts in 2002, werkte eerst 2 jaar als HAIO en vestigde mij vervolgens in Dadizele in 2004. In augustus 2010 verhuisde de praktijk naar het huidige adres en startte ik met een HAIO, HuisArts In Opleiding. Ik ben ook aangenomen arts voor politie en defensie.

marieke@dokter-marieke.be
foto Dr. Elise De Smet

Dr. Elise De Smet

Mijn naam is Elise De Smet en ik ben afkomstig uit Tielt.
Ik beëindigde in 2020 mijn basisopleiding geneeskunde aan de Universiteit Gent. Ik koos ervoor om me verder te specialiseren in de huisartsgeneeskunde. Na anderhalf jaar werkervaring in een huisartsenpraktijk in Izegem en 6 maanden op diensten gastro-enterologie en neurochirurgie in AZ Sint-Jan Brugge, zal ik hier mijn vervolgopleiding met veel enthousiasme verderzetten.

elise@dokter-marieke.be

Enkele zaken die hierbij voor u belangrijk zijn:

Sinds 2010 is onze praktijk door het ICHO (Interuniversitair Centrum voor Huisarts Opleiding) erkend als officiële opleidingspraktijk, Als jonge, pas afgestudeerde huisarts beginnen werken is een grote stap. Er wordt immers heel wat van je verwacht. Huisartsgeneeskunde is een vak apart, en waar kan je dit beter leren dan in een huisartsenpraktijk?

In dit kader werkt dokter Elise De Smet vanaf 1 oktober 2022 in onze opleidingspraktijk. Zij is ingeschakeld in alle aspecten van het huisartsenwerk: heeft eigen spreekuren, doet huisbezoeken en wachtdiensten. Dagelijks is er overleg en verslaggeving. Zo blijven alle artsen van alles op de hoogte. Leren betekent een proces doormaken van kijken (observeren), zelf doen onder begeleiding (supervisie) tot volledig zelfstandig werken. Dit brengt met zich mee dat we af en toe samen raadpleging of huisbezoek doen, met elkaar mee-kijken en mee-werken. Ook zal deze samenwerking voor u leiden tot een betere bereikbaarheid van een arts op de praktijk.

U heeft steeds de keuze bij wie u terecht komt. Omdat we het werk wat verdelen, zal dat soms niet meteen kunnen. Indien echt dringend, zal u zo snel mogelijk door één van ons geholpen worden. We hopen zo vlot te kunnen samenwerken.

Als er nog vragen of bemerkingen zijn, aarzel niet mij te contacteren !

We kunnen via e-mail geen medische vragen beantwoorden. Het medisch geheim en uw privacy zijn niet voldoende gegarandeerd en er is de (tuchtrechterlijke) verplichting en het verstandig advies om patiënten te zien en te onderzoeken bij medische problemen. Bovendien kunnen wij geen garanties bieden naar de snelheid bij het beantwoorden. We hopen op uw begrip hiervoor.

Dr. Marieke Vankeirsbilck
info@dokter-marieke.be