Artsen

foto Dr. Marieke Vankeirsbilck

Dr. Marieke Vankeirsbilck

Ik studeerde af als huisarts in 2002, werkte eerst 2 jaar als HAIO en vestigde mij vervolgens in Dadizele in 2004. In augustus 2010 verhuisde de praktijk naar het huidige adres en startte ik met een HAIO, HuisArts In Opleiding. Na 5 jaar opleiding gegeven te hebben, blijft dr De Smet en zal ze als volwaardige arts in de praktijk meewerken. Ik ben ook aangenomen arts voor politie en defensie.

marieke@dokter-marieke.be
foto Dr. Eva De Smet

Dr. Eva De Smet

Op 1 september 2013 startte ik in deze praktijk als huisarts in opleiding. Ook als afgestudeerd arts zal ik vanaf 1 september 2015 samen met Dr. Vankeirsbilck verder in de praktijk werken. Ik ben aangenomen arts voor politie en defensie.

eva@dokter-marieke.be
foto Dr. Louis Vanderstraeten

Dr. Louis Vanderstraeten

Ik ben dr. Louis Vanderstraeten.
In juli 2019 studeerde ik af als arts aan de universiteit van Gent. Op 1 oktober 2019 start ik bij Dr. Vankeirsbilck en Dr. De Smet mijn vervolgopleiding tot huisarts.
Ik ben afkomstig uit Ieper en mijn hobby's zijn fietsen, muziek en scouts.

Enkele zaken die hierbij voor u belangrijk zijn:

Dr. Vankeirsbilck en Dr. De Smet werken vanaf 1 september 2015 als geassocieerde collega's.

Sinds 2010 is onze praktijk door het ICHO (Interuniversitair Centrum voor Huisarts Opleiding) erkend als officiële opleidingspraktijk, Als jonge, pas afgestudeerde huisarts beginnen werken is een grote stap. Er wordt immers heel wat van je verwacht. Huisartsgeneeskunde is een vak apart, en waar kan je dit beter leren dan in een huisartsenpraktijk?

In dit kader werkt dokter Louis Vanderstraeten vanaf 1 oktober 2019 in onze opleidingspraktijk. Hij is ingeschakeld in alle aspecten van het huisartsenwerk: heeft eigen spreekuren, doet huisbezoeken en wachtdiensten. Dagelijks is er overleg en verslaggeving. Zo blijven alle artsen van alles op de hoogte.

Leren betekent een proces doormaken van kijken (observeren), zelf doen onder begeleiding (supervisie) tot volledig zelfstandig werken. Dit brengt met zich mee dat we af en toe samen raadpleging of huisbezoek doen, met elkaar mee-kijken en mee-werken. Ook zal deze samenwerking voor u leiden tot een betere bereikbaarheid van een arts op de praktijk.

U heeft steeds de keuze bij wie u terecht komt. Omdat we het werk wat verdelen, zal dat soms niet meteen kunnen. Indien echt dringend, zal u zo snel mogelijk door één van ons geholpen worden. We hopen zo vlot te kunnen samenwerken.

Als er nog vragen of bemerkingen zijn, aarzel niet mij te contacteren !

We kunnen via e-mail geen medische vragen beantwoorden. Het medisch geheim en uw privacy zijn niet voldoende gegarandeerd en er is de (tuchtrechterlijke) verplichting en het verstandig advies om patiënten te zien en te onderzoeken bij medische problemen. Bovendien kunnen wij geen garanties bieden naar de snelheid bij het beantwoorden. We hopen op uw begrip hiervoor.

Dr. Marieke Vankeirsbilck
info@dokter-marieke.be